lauantai 6. lokakuuta 2012

Kynttilän valoa ja mielen lämpöä

HUURRE-TUIKKULASIT
 
Kun illat ja aamut hämärtyvät on sytytettävä kynttilöitä! Minä teen niin joka ilta ja aamu. Aamupalapöydässä palaa joka aamu kaksi kynttilää joiden leimussa on ihana levätä mieltään hetki ennen töihin lähtöä.
 
Viikko sitten kokeilin jotakin uutta meinaan huurteisten tuikkukippojen tekoa. Starkin alennuskorista poimin jokin aika sitten tuon spray huurremaalin mukaan ja mennessäni ystäväni luokse vein mukanani vähän sopivia laseja, kumilenksuja ja huurremaalin. Tiesin etttä innostuisimme... Tämä oli nopsaa ja vaivatonta askartelua...
 
TÄSSÄPÄ KUVIA ja pienet ohjeet.
 
Tarvitset: lasikippoja, huurremaalia, kumilenksuja, maalarinteippiä tai kontaktimuovia
 
 
Tässä eka kokeilu. Lasin päälle aseteltu ristiin kumilenksuja jonka päälle suihkutettu huurremaalia pari kerrosta. 
 
 
 

 
 
Tässä kokeilu maalarinteipillä. Toimi ihan hyvin.

 
 
Ja tekstiä, minä kirjoitin LOVE, ystäväni HOPE. Hänen tuikusta tuli mun mielestä kyllä hienompi kun valo näkyi selkeämmin tekstin kohdalta, toki niin maalia kuluu enempi. Lähempää kuvaa siitä ei nyt ole kun akku mokoma loppui... Meillä ei sattunut oleen kontaktimuovia, sitä tekee mieli kokeilla jokin päivä niin, että tekee enempi kuvioita. Katsotaan!

 
 
 
 
 
Tämä on mielestäni ihana lahjaidea. Tekstin siirrosta kiinnostuin myös, meillä on kaunis vanha kirkas viinipullo jota on käytetty nyt ns. vesikannuna, tekisi siihen mieli tehdä jokin teksti,...hmm. Katsotaan.
 
Tunnelmallisia iltoja kynttilän valossa. Muistetaan myös vahtia niitä!
 
T.Rina


1 kommentti:

Piia kirjoitti...

Hienoja tuli näistä :)