maanantai 19. elokuuta 2013

YSTÄVYYTTÄ SATEENKAARIPILVIEN ALLA

 
Red and yellow and pink and green
Purple and orange and blue
 
I can sing a rainbow
sing a rainbow
sing a rainbow tune!
 
 
Helou kaikki!
 
Säät onkin viimeisen viikon aikana vaihdelleet rankkasateista ihaniin helteisiin hetkiin! Viime viikolla askartelimme lasten kanssa näitä sateenkaaripilviä ja sattumalta oli niin, että aamulla oli muutama lapsi päiväkotiin tullessaan nähnytkin sateenkaaren!
 
Minusta on mukava askarrella katosta roikkuvia juttuja ;-D jotka tuovat oman tunnelmansa tilaan. Se on myös jotenkin vaivatonta koska seinätilaa on rajallisesti ja sinne töiden asetteleminen on aina oma juttunsa.
 
Kuukauden yhtenä teemana on värit ja niitä olemme siis käyneet läpi sateenkaariaskartelussa ja opetelleet värejä myös englannin kielellä. Mittarimatoaskartelussa kertasimme värejä ja harjoittelimme oman nimen kirjoittamista.
 
Mutta nyt kuviin, jotka kertovat enemmän...
 
 
Tarvikkeet:
Kartonkia
Sakset
Vanua
Liimaa
Eri värisiä silkkipapereita 
 
 
Pilvi on jo leikattu muotoonsa, jonka jälkeen vanun liimaus eri keeperillä
 

Kun yksi puoli pilvestä on peitetty vanulla, käännetään pilvi ylösalaisin ja liimataan silkkipaperi- suikaleet (tässä liimauksessa käytetty liimapuikkoa). Tämän jälkeen toistetaan ensimmäinen vaihe myös tälle puolelle eli liimataan vanua eri keeperillä.
 
Ja voilà! Pilvi on valmis. Lopuksi tein reittijällä reiän pilven yläosaan ja laitoin katosta narulla roikkumaan. 
 
Höh, nyt tämä palvelu jostakin syystä tökkii niin, että en saa kaikkia kuvia ladattua ...tai ainakin mulla alkaa menee siinä ikä ja terveys ;-D tai vähintäänkin hermot - niin palaanpa niihin mittarimatoihin toisena päivänä. Ja oli myöskin variaatio tästä sateenkaaripilvestä.
 
Iloista ELOKUUTA, nautitaan valosta ja siitä lämmöstä mitä meille vielä ihanasti suodaan.
 
<3 Rina


                                                    ps. Tämän pilven tein lahjaksi...

Ei kommentteja: