perjantai 9. elokuuta 2013

YSTÄVYYSPIIRI


 
Hello pitkästä aikaa!
 
Lomat on lomailtu ja monella arki koittaa. Koulut alkavat ensi viikolla ja päässä surraa monella varmasti arjen järjestelyt ja hiljaa orientoituminen tulevaan syksyyn ja omiin töihin. Vaikka syksyhän EI VIELÄ OLE, ja minä ainakin toivon, että lämpöä riittää vielä useammaksi viikoksi. Hämmästellyt olen, että meillä on pihalla liljat vasta puhkeamassa kukkaan! Yleensä on kukkinut paljon aiemmin - mutta ihanaa, että se avautuu nyt ihan näinä päivinä!
 
Olen siis minäkin palannut töihin päiväkodille - ja kädet on lyöty yhteen, tehty tuttavuutta! Yhdessä tehdään matkaa! Ryhmässä aloittaa muutama uusi lapsi ja hämmästelyä aina riittää myös siitä, kuinka lomalla olleet "vanhat lapset" on kesän aikana kasvaneet!
 
Tänään aloitimme YSTÄVYYSPIIRIN luomisen.... jokaisen lapsen käsi piirretty kyynärästä asti paperille, jonka sitten ovat saaneet leikata ja koristella haluamallaan tavalla. Pääsääntöisesti lapset värittivät, osa teki narusta rannekorua tai sormusta, sekä kaapista löytyneet muotoreittäjät innostivat koristeluun. Materiaaleja voisi hyvin käyttää tässä laajemminkin.
 
Päiväkodin eteisessä ikkunoiden ja katon välistä löytyi sopiva kolo näiden yhdistämiselle - nauhan avulla niin, että kaikki kädet pitävät kiinni yhteisestä nauhasta. Yksilöinä yhdessä. Ryhmän aikuiset tekivät omat kätensä. Projekti ei tosin vielä ole valmis, sillä koko ryhmä ei ole vielä paikalla.
 
Tämä on kuitenkin mukava askartelu aloittaa uusi vuosi. Enkä ole itse asiassa tämmöistä ennen päiväkodissa lasten kanssa tehnytkään niin on myös kiva tehdä jotakin uutta.... ja niitä ideoita pitäisi keksiä vuodeksi lisää! Eiköhän... pikku hiljaa. 
 
Tässä pari kuvaa!

 
 


 Ei tämän pidemmälti nyt, mutta tämä kuva tarkoittaa myös sitä, että koitan olla myös jälleen remmissä täällä blogissakin, jakaen uusia tuotoksia ja ideoita.
 
Antakaa myös rohkeasti palautetta, tai jos jokin tekniikka kiinnostaa, mietityttää!
 
Ja hei - TYÖNILOA kaikille jotka töihin palaavat tai ovat palanneet!
 
Nautitaan elämästä!
<3 Rina
 
 
Ei kommentteja: