sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

PURKILLINEN AJATUKSIA

 
Sunnuntaita, hei!
 
Jaan nyt kanssanne yhden favourite tee se itse-lahjani jonka askartelin hiljattain syntymäpäivälahjaksi yhdelle ystävälleni: PURKILLINEN AJATUKSIA!
 
Jos olet niitä ihmisiä, jotka jäävät mutustelemaan mietelmiä ja pohdit syviä, tämä on sinulle tai sille ystävälle, jonka tunnet olevan sellainen! Toisaalta, tämä sopii minusta ihan kenelle vain...
 
Itse asiassa tässä näkyy nyt toteutus siitä ajatuksesta jonka jo jaoin vuoden alussa, jossa laitoin tänne liudan näitä keräämiäni ajatuksia joita saatte copy+pastella ottaa itsellenne. Silloin suunnittelin itsellenkin sellaista mutta en ole vielä saanut aikaiseksi kun aina teen toisille... toki nyt tulostin samalla itselleni näitä lauselmia, että vaihe yksi olisi jo tehtynä!
 
Mutta näin: ostin Anttilasta tämän peltipurkin johon olen decoupage-lakalla kiinnittänyt itse tekemäni "etiketin"... sitten vain tulostanut aforismit ja liimannut ne erivärisille kartongeille ja leikannut suikaleiksi... ja hops, purkkiin ja arkikäyttöön! :-D
 
 
 
 
 
Vedetäänpä yksi ajatus tälle päivälle:
 
WE CANNOT SOLVE OUR PROBLEMS WITH THE SAME THINKING WE USED
WHEN WE CREATED THEM
-Einstein
 
Wishing you a happy day!
<3 Rina2 kommenttia:

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

Mulla pitäisi olla joku joka aina toisi käteen aforismin käteen joka aamu, pysyisi asiat oikeissa mittasuhteissa ja arvojärjestys oikeassa järjestyksessä...mitä vanhemmaksi tulee sitä henkisempänä elämää ajattelee :)

Rina kirjoitti...

He-he, ei kun aforismi-automaattia keksimään, Riikka! ;-D Mutta totta on, että asiat pysyy mittasuhteissa kun vaihtaa tasasesti vinkkeliä. Lepposia elämän päiviä sulle!