torstai 25. huhtikuuta 2013

KALOJA JA KILPIKONNIA


 
Kevät tuli ja lumi suli, mutta kukkia ei ihan vielä nouse ainakaan meidän pihalla...  mutta päiväkodin ikkunassa kyllä! Näitä maalailtiin jo viikko sitten.... tule kevät, tule kesä!
 
 
KILPIKONNAT ovat puolestaan vallanneet minut.  Tai sitten nämä kaupan hedelmäkennot joista voi keksiä kaikenlaista (siihen "kaikkeen" en ole kyllä ihan vielä yltänyt mutta muutamaan ideaan kyllä...)
 
Nyt ei ole kuvaa muusta kuin lopputuloksesta mutta tässä tosiaan on kaupan hedelmäkenno kilpikonnan kilpenä, "alaosa" on leikattu kartongista johon kilpi liimattu ja sitten maalattu... ja nuo silmäthän viimeistelevät tämän ihanan otuksen...  Kuka ei kilpikonnista tykkää?! Ja eiköhän meistä jokaisesta löydy myös vähän kilpikonnaa, että vetäydymme joskus oman kuoremme sisään maailmanmenoa miettimään.  Minäää ainaskiiii.
Josta tuleekin mieleen sanonta, voi kenenköhän se oli... kuitenkin:
"IHMISIÄ ON KUIN ETANOITA, KUORELLISIA JA KUORETTOMIA"
 
Ei kyllä tekisi tähän kilpikonnien joukkoon sekoittaa etanoita mutta pakkohan tuo oivallinen ajatus on jakaa... nimim. ollut joskus hyvinkin kuorellinen, nykyään kuorettomuuden puolesta puhuja... Kuulostaapa erikoiselta....jos nyt sittenkin keskitytään näihin kädentöihin, hoplaa! ;-D
 
Saanko esitellä lasten tekemät: The Kilpikonna Club
 
 
Minun tekemä pääsi onnittelukortissa ystäväni kotiin....
 
 
JA SITTEN NIITÄ KALOJA!
Näitä ui päiväkodin eteiseen jo aikapäiviä sitten, mutten ole ehtinyt esitellä! Näkkärilaatikoista maalattiin muutama akvaario mutta kun kaikki ei mahtunutkaan niihin, niin piti heittää vettä vähän verhona ikkunaan. Voilà! Siinä niitä sitten ui lisää, ja onpa mukaan eksynyt yksi rapu ja mustekalakin (joilla alusvaatteena hedelmäkennot of course). Erilaisia voisi tehdä mielin määrin lisää mutta meilläpä alkoi uudet rojektit!
 
 
 
 
 


 
 

 
Ajatella, kohta uidaan jo toukokuussa! Leppoisaa tätä päivää teille!
 
<3 Rina
 
 Ei kommentteja: