lauantai 9. helmikuuta 2013

Sydämiä


 


 
 
Tässä hieman ideoita korttipainantaan! Tein aaltopahvista leimasimen. Leikkasin aaltopahvista sydämen jonka liimasin korkkialustaan ja jonka jälleen puupalikkaan. Teinä näin jotta lasten olisi helpompi sitä käyttää. Näitä tuli painettua jonkin verran mutta aaltopahvi sitten kärsi hieman, riekaloitui kun oli enempi käytössä, mutta pelkällä aaltopahvilla voi kivasti painaa kotona sarjan kortteja. Itse tykkään jäljestä joka siitä tulee.
 
 
 

 
 
 
 
 
Tässä korkista leikattu sydän ja painanta sillä:
 

 
 
 
Tässä pahvista leikatut sydämet joiden ympärille kiedottu narua (pahviin kannattaa leikata lovia niin naru pysyy paremmin paikoillaan sitä kierrättäessä) ja sitten käytetty leimasimina Näistä tuli kanssa kivoja!Tässä vielä paperilautasesta tehty sabluuna jolla tuputettiin sydämiä kortteihin.

 
 
 
 
Kiitos kaikille blogissani kävijöille! Uskomatonta, että kohta on kymmenen tuhatta käyntiä ollut, maaliskuussa tulee 1v siitä kun tämän aloitin. En ole blogiani myöskään paljoa mainostanut niin, että en tiedä mistä kaikkialta tänne olette tupsahtaneet! :-D  Oletan, että ideoista on hyötyä ja innostusta teille kun jaksatte käydä! Toivon niin!
 
 
Vielä muutama päivä niin on IHANA-lehden vuosikerran arvonta! Voit vielä osallistua kirjautumalla blogini lukijaksi. Arvonta suoritetaan 14.2 ystävänpäivänä!
 
 
                                                 
 
Sydämellistä viikonloppua to you all!
 
Sydämestä sormenpäihin,
<3 Rina
 
 

Ei kommentteja: