tiistai 12. helmikuuta 2013

KORTTIASKARTELUA

 
Helou!
Kävin tässä vähän korttivarastoani läpi ja löytyi muutama itse tekemäni kortti, joista tässä nyt osa.
 
Yllä olevan ajatuksen ystävyydestä kirjoitin yhdelle rakkaalle ystävälleni muutama vuosi sitten. Oranssi tausta on tehty leimasimella.  Kortti on kokokuvassa tämmöinen:
 
 
 
  Tässä on käytetty samaa leimasinta toisenlaisella pohjalla...
 
 
 

 
 
 
Tämä ikävä iski puseroon monen monta vuotta sitten, kortti-ideani vuodelta 1997! :-D
 
 
 
 
Ja sydämiä! Niitähän ei ole koskaan liikaa... Näiden kahden kortin keskus on tehty kelmumaalaus-tekniikalla (ohje löytyy blogistani, ensin maalattu isompi arkki josta sitten leikattu sydämiä) Tässä olen reunoissa käyttänyt myös kuviosaksia joilla saa tosi kivan efektin korttiaskartelussa.
 
 

 
Tässä vikassa taasen olen käyttänyt paprista muffinssivuokaa, jonka reunat leikkasin "hapsuiksi" ja keskustan liimasin korttipohjaan kiinni ja sen päälle jälleen marmoroitua paperia ja tekstin. Tämä idea pälkähti päähäni kerran syötyäni kylässä muffinssin ja pyörittelin paperia sitten käsissäni ja rupesin miettiin et mitäs siitä voisi tehdä... (argh, todella, joskus ois kiva omata sellainen on-off nappula tähän pääkoppaan) Innostuin kuitenkin keksinnöstä ja silloin tuli tehtailtua kortteja enempikin. Myöhemmin olen nähnyt idean myös muualla, kaikkihan tässä maailmassa on jo keksitty... hauskaa on silti luulla oivaltaneensa muka ihan ekana ;-) ha-ha!
 
Korttiaskartelu on mukavaa! Kiva on niitä myös vastaanottaa! Fiilis on niin eri saada kirje tai kortti postilaatikkoon, pitää sitä kädessä ja lukea kuin sähköposti johon ei tule samanlaista niin persoonallista kosketusta. Aikoinaan myös tehtailin kirjekuoria lehtien kauniista sivuista tai vanhoista kalenterikuvista... niitä taitaa olla varastossa muutama kun vaan sinne sisään jotain saisi aikaiseksi...
 
 Muutama kuva korttiaskartelusta on vielä lisää mutta taidan liittää ne uuteen kansioon ASKARTELUA AIHEPIIREITTÄIN sivupalkkiin > korttiaskartelua. 
 
 
 
 
 
 
<3 Rina

Ei kommentteja: