keskiviikko 29. elokuuta 2012

IKKUNATAIDETTA

 
KUKKUU!
 
Tässä seuraa IKKUNATAIDETTA!  Yksinkertainen toteutus kuin mikä... kontaktimuovia tarrapuoli ylöspäin maalarinteipillä kiinnitettynä pöytään, kuten kuvassa näkyy. Sitten vaan silkkipapereita asettelemaan. Liimaahan ei tarvita, hahaa. Sormet vähän tarttuu mutta saapi irti.
 
Pienemmät laittoivat suoraan silkkipapereita tarrapinnalle mutta pian hoksasin ottaa tussin käyttöön jolloin piirustuksen kautta työhön tuli uusi ulottuvuus.
 
 
 
  
 


 
 
Työ viimeistellään asettamalla toinen pala kontaktimuovia niin, että silkkipaperit jäävät kontaktimuovien väliin. Syntyy värikäs muovinen lätyskä joka on kyllä aikas vaikuttavan näköinen ikkunassa. Vai mitäs sanotte näistä kuvista/teoksista....  Alla valmiita töitä ikkunassa..
 

 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Tässä useamman lapsen työt ikkunassa...

 
 
 
 
Mut nyt meikä lähtee nukkumaan et jaksaa huomenna taas touhuta lasten kanssa! :-D
Värikästä elokuun loppua kaikille!
 
<3 Rina
 
ps. Idean tähän ikkunataiteeseen sain Pinterestistä jossa näin ikkunataidetta jossa oli värikkäästi tussilla piirretty johonkin leivinpaperin kaltaiseen ja asetettu työ ikkunaan. Mietin siitä miten juttua voisi toteuttaa lasten kanssa ja siitä syntyi sitten tämä idea tällä kertaa...  
 
 
 
Tässä vielä tosi nopsaa itse tekemäni eka kokeilu tästä jutusta alla tämä kuva
 
 
 
Ja kotona yksi päivä järjestin meille perhe askartelutuokion (rangaistus miehelleni kun tohti kritisoida kuinka raskasta on asua askartelija-vaimon kanssa  HA-HAA ;-)  Meillä oli kyllä mukavaa, ja niinhän se on että tärkeintä ei ole se tuotos vaan se itse tekeminen... silloin tällöin pidämme tämmösiä yhteisiä puuhasteluhetkiä. Jospa suutarin lapsella olisi sittenkin kengät!
 
Tässä siis nelihenkisen perheen työt: arvaatko minkä teki isä, minkä  äiti - siis minä - minkä 10v. tytär ja minkä 7v. poika... Aika selvää taitaa olla kyllä...


tyttäreni tekemä - kaunis tuli, eikö! (hän tykkäsi rypistää silkkipaperia enempi)

minun piiperrykseni

poikani tekemä

mieheni hieno saavutus raskaan työpäivän jälkeen. ;-)
 
 
 
MINKÄLAISEN SINÄ TEET? GO FOR IT! :-D
 
 
 
 
 


 

Ei kommentteja: