sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Luovaa liikkumista kesään!







KUKKUU, ihan liian pitkästä aikaa!

Tässä teille vähän erilainen "askartelu" kesälle, jonka idea syntyi kotonamme hieman koomisesti.
Maaliskuun lopulla kun koronaepidemiasta johtuen etäkoulut jo alkoi, passitin yksi päivä jälleen 14v. poikaani välillä vähän ulos. Hän lähti ja kun saapui takaisin, meni suoraan huoneeseensa ja lähetti mulle yllä olevan kuvan reitistä jonka oli kävellyt. MUA NAURATTI! Ja no, visuaalisilmä kun olen, näin kuvassa kasvot ja innostuin piirtämään sitten pojalleni alla olevan kuvan, jonka sitten lähetin hänelle... :D  Hyvä, hyvä! 





No, sitten kun tahdon vähän aina innostua asioista, innostuin minä tästä! Että joskos vaikka motivoisi minua myös enemmän lenkille kun voi lopuksi katsoa mitä omasta reitistä voisi taiteillakaan. Otin käyttöön tälle #artandjoymovement  ja olet tervetullut osallistumaan tähän luovaan tempaukseen. 














Et siis tarvitse muuta kuin reittisovelluksen kännykkään, esim. sportstrackerin ja kun olet kulkenut reittisi (älä katso matkalla kuvaa, jätä yllätys lopuksi) ja kun olet tehnyt lenkin, ota kuvakaappaus reitistä ja käytä kännykän piirrosominaisuuksia oman luovan lenkkikuvan luomiseen. Ole utelias ja lähde tutustumaan myös usiin polkuihin ja reitteihin!

Jos olet instargramissa, jaa kuva #artandjoymovement niin minäkin näen kuvasi, olisi tosi hauskaa!!! Poikani muuten teki reitistä myös oman kuvan ja lähetti sen opettajalleen. :D Tämä voisi olla hauska prokkis myös kouluihin. Saa innostua! ;) 


Hyvää kesän alkua kaikille ja pikaisiin kuulemisiin!  

<3 Rina 








1 kommentti:

PiipeA kirjoitti...

Jopa on hauska idea! Täytyypä käydä katsomassa "reittitaidetta" Instassa.
Mukavia lenkkejä edelleenkin!