sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

PAHVISTA ASIAA

 
Hello!
 
Tämä eka kuva saa mieleen elokuvista rikospaikan mutta kyse muusta kuten näkyy!  Kasasimme pari viikkoa sitten tyttärelleni uuden kirjahyllyn ja poikani pyöri siinä rakennusapulaisena ja kun häneltä loppui hommat, sain idean piirtää hänen ääriviivansa isoon pahviin joka jäi hyllystä tyhjäksi... Hän pääsi leikkaamaan hahmoansa irti ja ihmetteli sen valmiiksi saatuaan, olenko mä näin iso? ;-)
 
 Projekti sai jatkoa kun päätimme, että hän saa maalata "itsensä" ja teemme siitä hänen huoneen seinälle koristeen. Samalla syntyi pahvista kirjaimia joista tehtiin oveen nimikyltti.

Pahvista leikattuja kirjaimia ja maalattu ....
kirjaimet ovessa

Tässä vielä kehys jonka maalasin oranssiksi jota huone kaipasi vähän lisää... Hieman epäröin meneekö kehys pilalle.Tykkään tuosta alkuperäisestä väristä kehyksessä mutta hamstrasin näitä joskus Tiimarista tosi halvalla niin, että pari olen tohtinut maalaakin. Ja ihan kiva tuli lopulta tästäkin eri toten kuvan kera sisaruksista...
 

 
 
Tältä erää postaukset tässä, täällä nämä kuvasta kasvaneet lapset odottavat minua pelaan Rummikubia! Jepujee. Ihanaa sunnuntai-iltaa ja tulevaa viikkoa kaikille! Pitihän mun laittaa vielä pahvista vähän asiaa, siis erilaisia käyttöideoita mutta se saa nyt jäädä ensi kertaan!
 
 
<3 Rina
 
 
 
 Ei kommentteja: