torstai 24. tammikuuta 2013

Ookko nähny poroja?

 
 
 
 
 
 
 
Voihan poro! Nämä askartelut on tehty jo ennen joulua mutta pikku hiljaa tänne näitä juttuja on kiva ripotella et ei ihan mene järki, sama pää kesät talvet! Mutta näistä tuli veikeitä. Askartelimme näitä joulujuhlaesitykseen kaikille, sarvissa on käytetty lapsen kättä "mallina"
Tässä vielä kuva missä näkäyy ehkä kaikki tarvittava materiaali vaikka tähän askarteluun sen kyllä oivaltaa muutenkin. Huvittavaa sinänsä on, että joskus aina yritän ottaa  ohjauksen lomassa kuvan missä olisi se kaikki tarpeellinen niin lähes poikkeuksetta  huomaan jälkikäteen et sieltä puuttuu sittenkin jokin. ;-) Vähän niinkuin siskoni joskus tarjosi valkosipuliperunoita ilman valkosipulia.
 
 
 
On muuten hurja määrä askarteluja mitä voi tehdä käyttämällä käsiä - tai jalkaa, kuten näkyy kuvassa alempana. Tässä yksi linkki josta löytyy lisää ideoita...
 
 
Tässäpä nyt se missä jalankin saa mukaan. Lisää poroja!  Tämä idea on mielestäni huippu! Tämä projekti oli jo vuosi takaperin, tehtiin kangaskasseja lasten kanssa. Myös kiva lahjaidea!
 
Jalkapohja siis ruskeaan maaliin, ( pikku telan käyttö on siinä oivallinen) painallus, jonka jälkeen kummatkin kädet ja painallus sarviksi. Tuputus-sienellä painettiin sitten punainen nenä ja vähän pienemmällä silmät. Kassin sisään suojapaperi, pahvi tai muovi jotta väri ei mene läpi.  Muista myös silittää kuivunut työ jotta kestää pesun! 
 
 


 
Tää on mun poro! Paperille tehtynä....
 
 
 
<3 Rina
 
 

Ei kommentteja: