sunnuntai 30. joulukuuta 2012

SULAA MUOVIA

Heipskukkuu!

Viedään vuoden viimeisiä päiviä! Loma on mennyt touhutessa kaikenlaista ja askartelutkin on jääneet vähemmälle. Hyvä niin! Eikä ole kyllä tehnyt mieli tänne nyt jouluaskartelujakaan arkistoida kun ajankohta on hieman eri! Itse jo ryhdyn joulun jälkeen nopeasti ajattelemaan (ja odottamaan) kevättä ja kesää vaikka on siihen vielä matkaa.
 
Mutta tämä nopean kokeilun tein pari päivää sitten. Näin jossakin selailemassani kirjassa idean ja olihan sitä sitten testattava vaikka en siitä mitään suureellista jaksanut ryhtyä toteuttamaan.
 
Tarvikkeet:
Muovipusseja
Sakset
Paperia
Silitysrauta
 
Toteutus:
Valitse (värikkäitä) muovipusseja, leikkaa niistä paloja ja asettele paperin päälle muutama kerros. Aseta päälle toinen paperi ja silitä keski-lämmöllä tasaisesti niin, että muovi sulaa paperien välissä yhteen. Varo, että muovia ei joudu silitysrautaan!
 
Tässä kuvia kokeilustani... :-)
 
 
Leikkasin ja asettelin muutaman muovin palan paperille

 
Silityksen jälkeen osat ovat kiinni toisissaan...
 


 
Tein palasta ensin suikaleen, ja siitä rannekorun mutta en kuitenkaan pitänyt siitä
 
 
Niinpä leikkasin siitä sydämiä korttiin käytettäväksi. Pinnasta tuli kyllä kiva! Eikä arvaa muoviksi. Oma kokeiluni oli hieman hätäinen - pakko kokeilla mutta en jaksaisi mielentilassa toteutettu ;-).  Onneksi on vielä vähän lomaa....;-D
 
 
 
<3 Rina


 

Ei kommentteja: