lauantai 8. joulukuuta 2012

PAPERINARUPALLOT

 
Hei ja kaunista lauantai-iltaa!
 
Ulkona hohtaa kauniina kymmenen jäälyhtyä jotka tuli nopeaa tahtia tehtailtua viime viikon kovilla pakkasilla. En ole onnistunut saamaan niistä yhtä kaunista kuvaa kuin miltä oikeasti näyttävät. Täytyy vielä yrittää ni laitan tänne.
 
Puran kuvapankkiani ja tässä seuraavaksi paperinarupalloja. Olen niitä ripustanut verhotankoon ikkunan eteen jo luomaan joulun tunnelmaa.
 
PAPERINARUPALLOT
Tarvikkeet:
ilmapalloja
paperinarua (muitakin naruja voi kokeilla, toimivat hyvin)
liisteriä
 
Puhalla ilmapallot sen kokoiseksi kun haluat palloista tulevan. Varaa liisteriä kippoon ja haluamallasi tavalla joko sienen avulla tai kädellä "uita" narua liisterissä ja kiedo napakasti pallon ympäri. Anna kuivua. Kun työ kuivunut, voi ilmapallon poksauttaa ja poistaa. Pallo on näin valmis.
 
Itse olen lisäksi tehnyt das-massasta pikkusydämiä jotka sitten maalasin punaiseksi tai valkoiseksi ja kiinnitin ne niin että roikkuvat paperinarupallon sisällä. Itse tykkään kovin tästä pienestä viimeistelystä. Sydämet ovat myös näppäriä korttiaskarteluun tai ihan vain lahjapaketin naruun kiinni.
 
Tästä ensimmäisestä kuvasta huomaa, että kaikki pallot eivät ole ihan pyöreitä, osa taasen on hyvinkin tukeva, salaisuus piilee siinä, että käyttää riittävästi liisteriä ja pyörittää narua napakasti niin, että ilmapallo saa vähän pullistella narujen välistä. Hyvää tulee! 
 
 
 
 

 
Askartelun iloa!
 
 
<3 Rina

Ei kommentteja: