LEIKKIMÖKKI PAHVILAATIKOSTA -projekti!


Valmis talo! Vieraita jo saatu kylään!

LEIKKIMÖKKI PAHVILAATIKOSTA - HAUSKA PROJEKTI LAPSEN KANSSA!

Tein tyttäreni kanssa hänelle pahvilaatikosta leikkimökin sisälle - kerrostalossa kun silloin asuimme.  Kuten kuvista näkyy, laatikko ei ole ihan pieni, siinä olikin tainnut olla jokin isompi kodinkonelaite, en enää muista mikä. Niitä voi kysyä myös kodinkoneliikkeistä sillä onhan heillä mallikappaleistsa jääviä suurempia pahvilaatikoita.

Lyhyesti projektista: Kuten kuvista näkyy, on katto rakennettu laatikon läpistä tai kevyemmästä pahvista, teipattu maalarinteipillä. Katkoteräveitsellä leikkasimme ikkunat ja oven, sekä kattoikkunan. Kun leikkausoperaatio oli valmis, maalasimme talon ensin valkoiseksi ja sen päälle muut värit. Käytimme maalauksessa askartelukaupasta löytyvää maalaustelaa - sillä homma etenikin ihan kivasti....
Tässä talossa tein katon yhdelle harjalle päivän ja toiselle yön ja jokainen seinä maalatttiin vähän eri tavalla.

Kun talo oli ulkoa valmis, täytyi se sisustaa sisältä! Kävimme tapettikaupassa ostamassa poistorullan tapettia ja boordia sekä sattui olemaan muovista laminaattilattiaakin niin, että sisältä talo tuli myös kovin kotoisaksi. Harmi, että siitä ei ole kuvia! Ompelimme verhot ja sisältä katto maalattiin siniseksi johon kiinnitettiin pimeässä hohtavia tähtiä.

Tyttäreni tykkäsi talosta niin, että halusi nukkua siellä ja siitä tulikin hänen pesänsä moneksi viikoksi. Talo säilyi leikeissä ainakin 2-3 vuotta niin, että pikkuvelikin ehti syntyä ja päästä majaleikkeihin. Ajan saatossa mökki kärsi niin ja alkoi viedä tilaa, että siitä luovuttiin. Jäljellä ovat muistot ja nämä kuvat.

maalari maalasi taloa...
- keltaista ja sinistä!


Täällä on hauskaa!

Ei oo pakko mennä sisään aina ovesta...


Ja kattoluukustakin voi kurkkia! Ei mua äiti vielä nukuta!

Ei kommentteja: